Csokis répatorta


Hozzávalók:
(2 db 18 cm-es formához)
Csokis Répatorta
300 g liszt
150 g cukor
150 g barna cukor 
50 g kakaópor
4 tojás
250 ml olaj
250 g répa
2 tk sütőpor
2 tk szódabikarbóna
2 tk fahéj
Narancsos Mascarpone Krém:
250 g mascarpone
250 g philadelphia krémsajt
125 g margarin
200 g porcukor
1 narancs héja
1 ek narancslé
Csokis Krém:
1 zacskó csokis pudingpor (50 g)
250 ml tej
150 g cukor
150 g margarin
150 g étcsokoládé
Tetejére: 
kókuszreszelék, csokitojás, csokinyúl

Csokis Répatorta:
A tojásokat keverjük habosra a cukorral fehéredésig, majd adjuk hozzá az olajat és a reszelt sárgarépát.  A száraz hozzávalókat (liszt, kakaópor, fahéj, sütőpor, szódabikarbóna) keverjük össze egy másik tálba és adjuk hozzá a tojásos keverékhez. 180°C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 40 perc alatt készre. Ha kihűlt mindkét tortakarikát vágjuk félbe, így 4 tortalapot kapunk majd.
Narancsos Mascarpone Krém:
A hozzávalókat keverjük össze, és a krémmel töltsük meg a tortalapokat. Egy lapra 2 fagyiskanál krémet tegyünk.
Csokis Krém:
A pudingporból, tejből és cukorból főzzünk sűrű pudingot, ha kész rögtön fedjük le átlátszó fóliával, hogy ne bőrösödjön meg. A margarint keverjük habosra és apránként adjuk hozzá a kihűlt pudingot illetve a vízgőz felett megolvasztott és szintén kihűlt étcsokoládét. Ezzel a krémmel vonjuk be a torta oldalát.