Cheesecake brownie


Hozzávalók:
Brownie:
80 g vaj
100 g étcsoki
120 g cukor
2 tojás
80 g liszt
1 ek kakaópor
Cheesecake:
250 g krémsajt
1 tojássárga
80 g cukor
1 tk vanília

Melegítsük össze a vajat a csokival. Adjuk hozzá a cukrot és a tojásokat, végül pedig a lisztet és a kakaóport. Ezt a brownie réteget egyenletesen terítsük szét az előkészített sütőpapírral bélelt formába. A cheesecake réteghez keverjük simára a krémsajtot a tojássárgával, cukorral és a vaníliával. Evőkanál segítségével tegyünk 8 gombócot a krémsajtos masszából a brownie rétegre. Egy spatula segítségével körkörös mozdulatokkal óvatosan keverjük össze a két réteget. 180°C-ra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készül el.